Jympa

Friskis&Svettis egen unika träning. Varierad, funktionell och enkel att hänga med i, bland annat för att träningskänslan och lusten att röra sig föds ur musiken. Ledaren väljer också själv sin musik och passen har olika personliga uttryck. Övningarna ger en allround träning i en form som är suverän. På en timme får du träna allt. Styrka, kondition och rörlighet.

jympagrupp

Jympa medel

Högre tempo och en del hopp. Passar dig som är van att röra på dig och vill ha mer krävande styrke- och konditionsövningar.

Jympa bas

Rejält och effektivt utan hopp. Passar dig som vill ha en skonsam jympa som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden.

 

Jympa soft

Jympa som tar extra hänsyn till muskler och leder. Passar dig som är helt ny i träningen men även dig som är sugen på lugnare träning. Här kan du bygga upp styrka, kondition, stabilitet och rörlighet med säkra rygganpassade övningar som är enkla, både att förstå och utföra. Passet innehåller inga hopp eller tunga övningar. Soft är mjukare träning, inte försiktig. Den är lugn, men fyller på med energi.