Individuell träning / Gym

I våra gym hittar du massor av redskap och träningsytor, med oändliga möjligheter att träna styrka, kondition, balans och rörlighet.Vi kallar det multihallar.  Här finns bl.a skivstänger, gymband, rep, ringar, löpband, spänstboxar, kettlebells, maskiner, balansplattor, bollar, hantlar och boxsäck.

Multihallen genomsyras av hur vi ser på träning: alla kan träna, alla kan ha kul. Mjukt, hardcore, rehab, sportigt, högintensivt. Du ska kunna få olika träningsupplevelser i en och samma lokal. Vi tycker att det är viktigt att du får hjälp när du behöver, och på det sätt som passar dig. Därför har vi ett stort antal tränare i gymmet som kan stötta dig i din träning. Allt för att du ska trivas.

lyftteknik
FriskisSvettis_05_rgb
kettlebells

Individuell instruktion

Träffa våra tränare och få ett träningsupplägg anpassat för dina mål och behov. Instruktionen är till för alla – dig som är ny och vill komma igång, dig som vill utvecklas i din träning, få ny inspiration och nya övningar, och dig som har stor träningsvana och vill vässa din teknik. Instruktionen ingår i träningskortet och bokas på hemsidan eller i receptionen. Missad bokning debiteras med 100 kr. 

IMT - Inspiration med tränare 

Inspirerande och utvecklande träning. I mindre grupp testar du nya övningar, redskap eller sätt att träna. Du får feedback, pepp och ett gäng övningar att använda i din egen träning. Du bokar IMT precis som ett vanligt gruppträningspass, men själva passet hålls i gymmet. IMT finns inte kontinuerligt på schemat utan dyker upp då och då. Så håll utkik!

Personlig tränare (PT)

När du anlitar en PT får du individuell hjälp och stöttning. Våra PTs har en bred syn på träning och kan guida, peppa och coacha dig till att nå dina träningsmål. De hjälper dig att hitta energi, motivation och glädje i din träning. Läs mer om PT under fliken Personlig tränare. ​Just nu erbjuder vi inte denna tjänsten


philip

Philip

Jag har styrketränat i snart sex år och jag varit instruktör på F&S i snart ett år.Jag gillar träning i form av allt från pulshöjande konditionsträning, tunga lyft till rörlighetsträning. Jag tänker alltid hållbarhet och funktionalitet men njuter också av ett hårt pass där jag får svettas ordentligt. Till de motionärer jag instruerar vill jag gärna sprida glädjen och funktionaliteten med träning kombinerat med en bra teknik allt för vi ska hålla länge

Emelie

Jag har varit engagerad i Friskis och Svettis sedan 2013, och gymmat sedan 2008. Jag älskar allt som har med fria vikter att göra och ser mina instruktioner som ett tillfälle att inspirera andra till att våga utmana sig själv och testa övningar med stång, hantlar och kettlebells. Jag instruerar även gärna i olympiska lyft så som frivändningar och ryck. Själv försöker jag utmana mig själv utanför gymmet--ska göra mitt första triathlon nu 2017!

Joel

Jag har varit instruktör på Friskis och Svettis sedan 2015 och har varit väldigt aktiv med olika sporter tidigare. För tillfället ligger allt fokus på gymmet sedan början på 2015. Största kärleken för mig i gymmet är fria vikter och ser gärna att folk vågar utöka sin egen träning till denna typ och då med rätt vägledning.