Börja träna och FaR

Kul att just du vill komma igång med din träning. Fysisk träning är en av de absolut bästa investeringar du kan göra i dig själv och i din framtid. För att du och din kropp ska må bra. Så länge som möjligt.

Ibland kan det vara svårt att komma igång. Det kan till och med vara jättesvårt. Du kanske aldrig har tränat tidigare, eller så kanske du av olika anledningar gjort ett lååångt uppehåll. Då kan det vara bra att komma ihåg en sak – det är aldrig för sent att börja träna. Det spelar ingen roll om man inte kan komma ihåg när man senast var i närheten av ett par jympaskor. Eller om man aldrig har rört vid en hantel. Till Friskis&Svettis Höör/Hörby är alla välkomna. Och vi vill gärna hjälpa dig och visa dig vägen. Lägg till en bra vana. Och en kul upplevelse.

I listen bredvid här presenterar vi våra olika pass. Testa dig fram. Kanske är det bra att börja med något av våra softpass. Det viktigaste är att du hittar en träningsform som känns bra för dig. Och som är rolig! Då får du träningseffekten på köpet. 

För dig med FaR har vi dessutom ett förmånligt kort på 3 månader som gör det ännu lättare att börja.
Är du intresserad av en gyminstruktion så ta kontakt med receptionen så hjälper vi dig att boka instruktion till en särskild utbildad FaR instruktör.  

 
grupp