sociala medier

Här hittar du all information som vi lägger ut på facebook och instagram, följ oss gärna där med. 

​​V 28

Igår, söndag fick vi och många andra hushåll strömavbrott i Hörby. Tyvärr gjorde det att dörren ej låsts upp när motionärer dragit sitt kort för att komma in och träna. Vi beklagar detta! Nu är det åtgärdat och ska fungera igen!

På fredag har receptionen i Höör öppet kl 9-13 samt 17-18. OBS! Gäller endast denna fredagen och endast i Höör.

Är du en av dem som saknar stepen i Hörby? Imorgon torsdag har du chansen! Susanne har pass kl 18.30 i Hörby så välkomna och testa en härlig koreografi på bräda 😀👏🏻🙋 Psst hon kör step i Höör ikväll också 👍🏻 #step#sommarschema#friskis

 

Tisdagen den 5 september startar vi en ny omgång av tjejgruppen både i Höör och i Hörby. Tillsammans med en ledare från friskis träffas ni under 15 tillfällen i höst. Ni provar friskis utbud och pratar kring hälsa, kost och motivation. Kostnad för detta är 300 kr och då har du möjlighet att träna hos oss även utanför tjejgruppen. Välkommen med din anmälan till receptionen, senast den 29 augusti. Hörby 0415-391871 Höör 0413-400530. Infon hittar du även på vår hemsida. Välkommen till Friskis&Svettis i höst :)

Sommaren är en perfekt poddtid 🎧 Friskis har en egen podd där du får tips och inspiration till din träning! Så varför inte ladda ner den och lyssna på den i lurarna på nästa promenad eller löprunda? ☀️🎧#friskispodden #friskis #sommar

Kom ihåg att titta på vår bokningssida för aktuellt schema. Pass tillkommer och försvinner och där uppdateras det alltid. Ha en fortsatt skön sommar :)

V 29
Cross med löpning hade lyckats smita in på vår bokningssida i Hörby ikväll men den ska inte vara där. Vi har ett härligt jympa medel med Angelina 18.30 :) I Höör blir det både Indoor walking kl 18 och Yoga kl 19. Håller vädret sig så här fint blir det yoga ute, härligt! Välkommen :)