Välkommen till passbokningen!


Här kan du se alla pass och bokningsstatus där det är aktuellt. Passändringar från schemat publiceras också här.

Du kan också boka en plats direkt på sidan. Det kräver att du är medlem och att din e-postadress är registrerad. Det hjälper vi dig med i receptionen eller via 0415-391871 i Hörby och 0413-400530 i Höör.

För att boka krävs medlemskap för 2017. Det går snabbast att förnya det i receptionen men kan också göras genom inbetalning. Se under "Priser".

Vid inloggning så är användarnamnet den mailadress du har angett och lösenordet ditt kortnummer.

För att använda vår app ladda ner BOKNINGSAPPEN och ange anläggningsid 1360.

Musiken i gymmet
Logga in på bokningssidan och gör ditt musikval. Nästa gång du kommer till gymmet och drar ditt kort aktiveras dina val. Tillsammans med de andra medlemmarna styr du nu musiken.

Hur fungerar det?
På vår bokningssida anger du dina musik önskemål genom att svara på några korta frågor om din musiksmak. Vilka musikstilar gillar du, från vilka årtal vill du höra musik, vilket tempo vill du ha för att bäst inspirera din träning? Dina önskemål sparas och ligger kvar, du kan när som helst gå in och ändra. När du sedan drar ditt kort på väg in i gymmet aktiveras musik önskemålen. I gymmet spelas nu musiken som svarar mot önskemålen från alla som tränar just då och angett sin musikprofil.

1. Välj "Schema och Bokning"
2. Logga in
3. Klicka på ditt namn
4. Gå till "Mina Sidor"
5. Nere till vänster under personuppgifter, välj musikstil
6. Ange vilken musik du vill höra när du tränar, spara.