limited edition

Limited Edition 2017

Söker du efter något nytt? Vill du vara först med det senaste? Gillar du pass med specifika teman och inriktningar?
Ibland behöver vi testa något nytt, tänja på gränserna och kasta oss ut i det okända. Limited Edition är pass på tillfälligt besök.
Du är värd det där extra, något exklusivt. Därför kan du under en begränsad period testa ett pass med en specifik inriktning eller tema. Du kommer att bli både utmanad och inspirerad. Kanske blir Limited Edition din nytändning.
Här hittar du årets Limited Edition, passa på!

IW spurt

På Limited Edition 2017 Indoor Walking Spurt blandar vi distanspassens sköna koppling till musiken med intervallpassets utmanande driv och flås. Första halvan av passet körs i distanskaraktär och efter en tydlig övergång växlar passet till intervaller. Ungefär som du kanske brukar lägga upp en skön löprunda. Bara att haka på, vi spurtar hela vägen in i mål!

Sports Athletics

Limited Edition 2017 Sports Athletics ger dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Inspirerat av idrottens fysträning kommer du under Sports Athletics få kvalitativ träning för hela kroppen med fokus på koordination, spänst och snabbhet i olika rörelseriktningar. Det här är passet för dig som är igång med träning och vill vidareutvecklas i din övriga Friskis-träning eller din idrott. Du kan vänta dig redskap som koner, små häckar och snabbhetsstegar samt massa pepp! Häng med på en ny upplevelse och träna som en idrottare! Ett sportigt fyspass för dig som vill ta din träning till nya nivåer.
​Uppehåll över sommaren!