Röris & Mini-Röris

Vi kan prata oss blå i ansiktet om hur kul det kan vara att träna. Men ändå; action speaks louder than words. Små människor som har kul med Friskis&Svettis tillsammans med vuxna förebilder har chansen att tidigt lära sig att man inte måste tävla och prestera för att hålla på med riktigt bra träning. Med Röris och Mini-Röris 4 vill vi inspirera både de yngsta och de vuxna till ett liv med kul rörelse.

Röris är Friskis&Svettis lustfyllda, lättillgängliga och mycket uppskattade rörelseverktyg för barn i åldrarna tre till nio år. Perfekt för dig som på ett enkelt och lustfyllt sätt vill få in mer rörelseglädje i förskolan, skolan och hemma. Röris är roligt för både barn och vuxna.

Mini-Röris 4

För barn och barnsliga

Mini-Röris 4 är lekfull jympa för barn mellan tre och sex år. Är du förskolelärare kan du leka och jympa med barnen på jobbet. Är du förälder, mormor, farfar eller äldre syskon kan du köra programmet hemma. Du kan köpa Mini-Röris på Friskis&Svettis.

Släpp loss tillsammans

Mini-Röris 4 är enkelt och passar lika bra ute som inne. Grundprogrammet är uppdelat i fem delar: start, på golvet, uppe, varva ner och vila. Ett spöktema finns insprängt medan vi är på golvet. Delarna kan användas var för sig eller tillsammans. Hela programmet är cirka 20 minuter. Dansa loss tillsammans är ett kortare bonuspass med sköna rytmer, attityd och discokänsla. Inga träningskläder behövs. 

Röris 6

Tio år med Röris

Röris är Friskis&Svettis Jympa i skolan för barn mellan sex och nio år. År 2003 gav vi ut den första Röris-cd:n. När nu Röris 6 kommer har över 25 000 pedagoger i Sverige, Norge och Finland gått vår endagsutbildning och blivit rörelseinspiratörer. Tio år och 25 000 pedagoger, du kan ju själv försöka räkna ut hur många barn det blir.

Ett grundprogram, två bonus

Här på Röris 6 finns ett pass på cirka 20 minuter med fullt ös och vila mot slutet. Utöver det finns två bonuspass. Hör & Gör utmanar och överraskar knopp och kropp med ljud kopplade till olika rörelser. Här tränas framförallt perceptionen. Best of Röris 1-5 är en skön mix av godingar från tidigare skivor med både fotbollsfest och hönsdans.

Överallt och när som helst

Röris funkar både inne i klassrummet och ute, på gympan, på fritids och på idrottsdagen. Med grundprogrammet får du önskad effekt både när överskottsenergin flödar över och när det behövs ny fart och bättre fokus i klassrummet. Musiken och rörelserna får både barn och vuxna att gå igång. Och inget tyder på att behovet av rörelseglädje kommer att klinga av. Snarare verkar det vara en livslång investering att hjälpa människor att upptäcka den i tidig ålder. Ha så kul!

Bli Röris-inspiratör!
Ett par gånger om året har du chansen att delta i en Röris-utbildning för att bli en fullfjädrad Röris-ledare. I kursen ingår utbildning med kvali­ficerade Röris-instruktörer, frukt, affisch med rörelseschema och en musik-cd. Vana såväl som nya Rörisanvändare är välkomna

miniroris4_004