Alla är välkomna

Ett företag i tiden eller en skola med ambitioner? Friskis&Svettis Höör/Hörby kan hjälpa er med lösningar som passar just er verksamhet. Plocka ihop en skön halvdag. Välj bland träningspass och föreläsningar, eller hyr helt enkelt någon av våra lokaler och gör något eget. Vill ni så fixar vi fika, frukt kaffe, eller något matigare och lyxigare - det är ni som önskar kring er happening hos oss.

Företag och personal

Personal som rör på sig är glad. Personal som rör på sig är frisk. Personal som är glad och frisk presterar bättre. Mindre sjukfrånvaro, piggare och gladare medarbetare som levererar bättre och är mer effektiva märks när resultaträkningen ställs samman. Kostnaden för att låta personalen träna betalar sig direkt.

Det finns även möjlighet till att anordna konferens hos oss.Helt enkelt kombinera arbete med träning och inspirerande föreläsningar. Eller varför inte hyra hela eller delar av vår anläggning.

Är ni 3 st eller fler från samma företag som tränar hos oss får ni 10 % rabatt på ert årskort. Maila oss på info@hoor-horby.friskissvettis.se för mer information.

Skolpass

Vi har möjlighet att möta barn och ungdomar i alla årskurser med träningspass. Här vill ge positiva upplevelser av rörelse och vet, precis som ni att om dessa planteras under uppväxtåren har det stor betydelse för om man blir fysiskt aktiv senare i livet

Röris

Röris är Friskis&Svettis lustfyllda, lättillgängliga och mycket uppskattade rörelseverktyg för barn i åldrarna tre till nio år. Perfekt för dig som på ett enkelt och lustfyllt sätt vill få in mer rörelseglädje i förskolan, skolan och hemma. Röris är roligt för både barn och vuxna.2014-10-01 11.08.15